batoh Dynafit Speed 20, black out

search
311044
Výrobce: Dynafit
2 875,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Unisex batoh Speed 20 byl vyvinut pro milovníky skialpinismu se zaměřením na lezení a nabízí všechen prostor o objemu 20 litrů při hmotnosti pouhých 460 gramů.

Nyní s novými funkcemi potřebnými pro lezení. Například naše léty prověřená bezpečnostní schránka je nyní vybavena zipem.

Je kompaktní, lehký a přesto v něm máte vše, co potřebujete: Inteligentně navržený unisex batoh Speed 20 je první volbou pro náročné Speed tourery.

Se svým objemem 20 l a chytrými funkcemi nabízí všemožný prostor pro vaši výbavu, a přesto na zádech nenesete ani gram navíc, což propůjčuje skvělou efektivitu při výstupu.

Anatomicky tvarovaná záda a ramenní popruhy nabízejí působivé pohodlí a prodyšnost.

Oděruvzdorný ripstop nylon poskytuje potřebnou odolnost při kontaktu se skalami v náročném terénu.

Pro organizaci a rychlý přístup k vašemu vybavení je Speed 20 vybaven inteligentně naplánovanými přihrádkami: Uvnitř batohu se nachází přihrádka na sondu a lopatu, takže když půjde do tuhého, budete připraveni vyrazit bez dlouhého hledání.

Kromě toho je model vybaven osvědčenou bezpečnostní schránkou, což je přihrádka přístupná z vnější strany, která je ideální pro rychlé uložení předmětů, jako jsou například mačky.

Mezi další funkce patří osvědčený systém pro přenášení lyží s poutkem a háčkem, odnímatelný držák na láhev, abyste měli tekutiny vždy po ruce, a praktická vodotěsná kapsa uvnitř hlavní komory na věci, které by neměly zmoknout.

Batoh Speed 20 doplňují možnosti uchycení helmy a cepínu a nastavitelný hrudní popruh.

Parametry:

  • Hmotnost: 460g
  • Objem: 20l

Materiál: Honeycomb Superlight, Nylon 210/D Ripstop

1 ks