triko Salewa Cristallo Warm Amr L/S Tee, electric

search
116416|2
Výrobce: Salewa
2 350,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Teplá hybridní základní vrstva z merino vlny pro vysokohorskou turistiku s vysokou intenzitou v chladném počasí.

Model Cristallo jsme navrhli tak, aby vám poskytl hřejivost a pohodlí těsně u pokožky při aktivním používání.

Triko Cristallo, pojmenované podle hory Monte Cristallo v Dolomitech severovýchodně od Cortiny, vám poskytne odvod tepla a pohodlí těsně u pokožky pro aktivní použití.

Jeho hybridní tkanina z merino vlny a polyamidu rychle odvádí vlhkost od těla, pomáhá předcházet zápachu a rychle schne. To z něj dělá ideální zimní základní vrstvu pro vysokooktanové aktivity.

Základem modelu Cristallo je hybridní složení tkaniny Alpine Merino Responsive, která je vyrobena ze 78 % z merino vlny a 22 % z polyamidu. Vlna je obtočena kolem nylonového jádra, aby byla tkanina pevnější a odolnější.

Její syntetická vlákna jsou navíc obohacena o naši patentovanou technologii Responsive, která je založena na speciální směsi přírodních termoreaktivních minerálů.

Technologie Responsive recykluje dálkovou infračervenou energii (FIR) z vašeho těla a poté ji v průběhu času pomalu uvolňuje zpět.

To vám pomáhá zajistit větší vytrvalost a odolnost a znamená to, že se rychleji zotavíte a zůstanete déle v teple.

Tyto výhody přetrvávají po celou dobu životnosti tkaniny, protože látka Responsive je její nedílnou součástí a nevymývá se.

Technologie Responsive byla testována a ověřena horolezci i vědci.

Model Cristallo má přiléhavý střih s výstřihem a klínovou konstrukcí rukávů pro větší volnost pohybu. Vysoký obsah polyamidu dále zlepšuje jeho odolnost a mechanické strečové vlastnosti.

Náš inovativní proces pletení umožňuje vyrobit jednodílný bezešvý trup s posádkovým výstřihem.

Je mimořádně pohodlný na nošení a nedochází k jeho odírání. Proces pletení také zvyšuje přirozené vlastnosti vlněných vláken.

Model Cristallo je výrobek SALEWA® Committed - tyto vybrané výrobky musí splňovat další přísná kritéria týkající se životního prostředí a udržitelnosti.

  • Kulatý límec
  • ploché švy příjemné pro pokožku
  • speciální konstrukce rukávů (klín) pro dobrou volnost pohybu
  • Grafika hodící se ke kolekci oděvů
  • Responsive technology: Thermoregulation & Recovery
  • úzký střih

Materiál: ALPINE MERINO RESPONSIVE JERSEY BLUESIGN 145 g/sqm (78%WV 22%PA)

 

1 ks
Novinka