snowboard Niche Wraith, 22/23

search
104234|2
Výrobce: Niche
5 999,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Přineste do svého snowboardingu novou úroveň elegance a výkonu s Niche Wraith - prknem, které vám umožní vykročit na nové horizonty a prožít snowboardingové dobrodružství jako nikdy předtím.

Snowboard Niche Wraith je ztělesněním elegance a výkonu pro váš nezapomenutelný zážitek na svahu. S jeho sofistikovaným designem a pokročilými technologiemi je Wraith nejen vizuálně poutavým prknem, ale také výkonným nástrojem pro snowboarding na vysoké úrovni.

Wraith kombinuje mimořádnou tvrdost s precizním odpouštěním, což ho činí ideální volbou pro náročné jezdce hledající výkonnost na všech typech terénu. Jeho ploché prohnutí a revoluční profil reverse camber přinášejí nekompromisní stabilitu a ovladatelnost, ať už se pohybujete kdekoliv na horském svahu.

Technologie:

  • FLAT ROCKER: Ploché prohnutí kombinované s hravostí rockeru poskytuje optimální rovnováhu mezi výkonem a manévrovatelností.
  • EASY BOARD ARCHITECTURE: Lehké jádro z topolového dřeva zajišťuje reaktivní a nekompromisní jízdu pro pokročilé snowboardisty.
  • DIRECTIONAL SHAPE: Směrový tvar desky nabízí přesné ovládání a stabilitu, což činí z Wraith ideální prkno pro náročné podmínky a extrémní sjezdy.
  • SINTERED BASE: Sintrovaná skluznice poskytuje optimální rychlost a trvanlivost pro maximální výkon na svahu.
1 ks
Novinka