snowboard Head Everything Lyt, 22/23

search
104205|0
Výrobce: Head
5 999,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


EVERYTHING je dokonalé prkno, na které se můžete spolehnout v jakémkoli terénu - carvingu, slopestylu i flat tricích.

Hybridní prohnutí dodává prknu pop, kontrolu, a tedy i zábavu!

Pokud hledáte lehké, odpouštějící prkno, které vám nabízí kontrolu a přilnavost, je pro vás prkno EVERYTHING LYT to pravé.

Jak už název napovídá, toto prkno má všechno. Nová konstrukce tohoto prkna má z nějakého důvodu přezdívku "autopilot".

Nabízí podporu a přilnavost na sjezdovce i mimo ni. Přidané kontaktní body se sněhem nabízejí kontrolu i v ledových podmínkách.

Díky měkkému prohnutí je prkno hravé a snadno se s ním zatáčí.

Tomu napomáhá i velmi nízká hmotnost ve špičce a patě prkna, která vyžaduje méně námahy i při zatáčení v hlubokém sněhu.

Jedno prkno pro všechny, spolehlivé prkno na celé hory - to je EVERYTHING LYT.

Hybrid Camba DCT je nová konstrukce DCT , která má z nějakého důvodu přezdívku „autopilot“.

Technologie

  • EASY BOARD ARCHITECTURE

Kombinace desek lehkého topolového jádra pro reaktivní, nezničitelnou jízdu.

  • TWIN DIRECTIONAL

Tvar desky má dvojitý tvar se směrovou konstrukcí. To z ní dělá přesný všestranný all-mountain nástroj a také hravý parkový stroj ideální pro jízdu na překážkách a skocích na switch, aby pokryl všechny potřeby backcountry freestyle jízdy.

  • HEXAGONAL CORE

Hexagonal Jádro je technologicky vyspělá směs, která umožňuje desce vážit méně, ale zachovat si pevnost jádra. Je uspořádáno zonálně v konstrukci vybraných desek HEAD.

  • LYT TECH

Lehčí produkty vám pomohou déle si užívat na sněhu. Tím, že se zaměříme na to podstatné, jsme schopni vám poskytnout vybavení, které je lehké, ale výjimečné z hlediska výkonu a designu.

  • GRAPHEN

2D materiál, který je jedním z nejsilnějších a nejlehčích materiálů na Zemi, i když je tlustý. Zonálně používaný v desce zvětšuje pozitivní vlastnosti desky a torzní tuhost.

  • EXTRUDED BASE

Extrudované skluznice jsou rychlé, trvanlivé a snadno se udržují. Jsou vytvořeny lepením polyethylenových pelet přes tepelnou úpravu a jsou méně porézní než sintrované skluznice, ale trvanlivější.

1 ks
Novinka