brýle Oakley Jawbreaker, matte black/prizm road

search
112385
Výrobce: Oakley
4 799,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Oakley Jawbreaker ™ - Tohle je špička mezi sportovními brýlemi, 40ti letý vývoj dospěl k nekompromisní dokonalosti.

Brýle jsou velice vhodné pro cyklisty, proto je také uvidíte na většině tváří v silniční i horské cyklistice, vhodné jsou ale také pro běh na lyžích či biatlon.

Oblibu si získaly díky své lehkosti, bezpečnosti a použitým zorníkům.

Po vzoru Radarlocků XL byla zvětšena čočku ve vertikální rovině a tím docílili nejen lepší ochrany zraku, ventilace ale také i lepšího vidění skrz čočku při agresivním stylu jízdy na kole.

Jednoduchý systém Switchlock Technology zaručuje opravdu rychlou a snadnou výměnu skel a reagovat tak na měnící se světelné podmínky.

Patentovaná technologie HDO umožňuje vidět čistě a ostře bez zkreslení a zvětšení, které umí běžné čočky.

Vyměnitelné čočky optimalizují sportovcovo vidění v jakémkoliv prostředí. Revoluční hydrofobní nátěr čoček odpuzuje vodu, pot a špínu a udržuje tak čočky po celou dobu zcela čisté.

Geometrie a materiál obrouček pak dává uživateli zapomenout, že má brýle na očích, a navíc konstrukce rámečku vytváří ochlazující tok vzduchu během pohybu.

Mezi přednosti Oakley Radarlock patří soubor patentovaných inovací označovaných písmeny HDO — (High Defition Optics), zajišťující nezkreslené vidění. Tato plejáda technologií přináší nenapodobitelnou jasnost nanejvýš věrné, precizní vidění.

Při tréninku či závodu, ať prší nebo se potíte, hydrofobní technologie skla zamezuje jakýmkoli rušivým elementům, které brání či zhoršují vidění.

Termín „hydrofobní“ je používán při popisu vlastností látek, jež odpuzují vodu a roztoky a přesně tak fungují i čočky Oakley – skla tak zůstávají stále čistá.

Vrstva Oakley Hydrophobic brání potu, vodě i dalším tekutinám, aby zanechávaly proužky a šmouhy, které by negativně ovlivňovaly vidění. A když už na čočce podobné stopy zůstanou, lze je snadno a bezezbytku otřít. Navíc je povrch antistatický, což čočky ochraňuje i od prachu a smítek.

PRIZM™ skla maximalizují kontrast a tím podstatně zlepšují viditelnost.

Výsledkem je ostřejší vidění, rychlejší reakce a bezpečnější jízda.

Zorník - Prizm Road

  • Propustnost světla: 20%
  • KAtegorie propustnosti světla: S2
  • Kontrast: Zvyšující
  • Barevný základ: Rose

Balení: brýle, látkový pytlík, pevné pouzro

1 ks
Novinka