brýle Oakley Radar EV, matte black /prizm trail torch

search
112384
Výrobce: Oakley
4 399,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Původní brýle Oakley Radar v sobě kombinovali vše, co jsme se za naučili za desetiletí ve vývoji brýlí a z poznatků od těch nejlepší sportovců na světě.

Ale doba jde neustále dopředu, proto jsme byli nuceni i jeden z našich nejúspěšnějších modelů inovovat.

Po vzoru Radarlocků XL a nově Jawbreakerů jsme zvětšili čočku ve vertikální rovině a tím docílili nejen lepší ochrany zraku, ventilace ale také i lepšího vidění skrz čočku při agresivním stylu jízdy na kole.

Mezi přednosti Oakley Radar EV patří soubor patentovaných inovací označovaných písmeny HDO — (High Defition Optics), zajišťující nezkreslené vidění. Tato plejáda technologií přináší nenapodobitelnou jasnost nanejvýš věrné, precizní vidění. Při tréninku či závodu, ať prší nebo se potíte, hydrofobní technologie skla zamezuje jakýmkoli rušivým elementům, které brání či zhoršují vidění.

Termín „hydrofobní“ je používán při popisu vlastností látek, jež odpuzují vodu a roztoky a přesně tak fungují i čočky Oakley – skla tak zůstávají stále čistá.

Vrstva Oakley Hydrophobic brání potu, vodě i dalším tekutinám, aby zanechávaly proužky a šmouhy, které by negativně ovlivňovaly vidění. A když už na čočce podobné stopy zůstanou, lze je snadno a bezezbytku otřít. Navíc je povrch antistatický, což čočky ochraňuje i od prachu a smítek.

Zorník - Prizm Trail Torch

  • Propustnost světla: 35%
  • Kategorie propustnosti skla: S2
  • Kontrast: Zvyšující
  • Barevný základ: Rose
  • Tvar skla: Path

Balení: brýle, látkový pytlík, pevné pouzro

1 ks
Novinka