vázání ATK Raider 12 AP, black

search
108141|3
Výrobce: ATK
14 150,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Chybějící článek mezi klasickým Raiderem a kolekcí EVO byl nalezen!

Vylepšili jsme jej sice o brzdový systém Advanced Performance Brake System, ale zachovali jsme jeho čistý design, takže zůstal zachován původní a nenahraditelný přenos výkonu.

EASY ENTRY systém umožňuje jednodušší a rychlejší nastupování do vázání a to i při používání starších, opotřebovaných lyžáků.

CAM RELEASE SYSTEM - tato technologie stabilizuje upínací hroty na patě a významně tak zvyšuje torzní tuhost vázání ATK.

MAGNETO HEEL FLAPS® - nový patentovaný způsob nastavení stoupacích módů. Na výběr jsou celkem 3 možnosti (FLAT MODE, +27 mm a +47.5 mm) a přepínání mezi nimi je rychlé a jednoduché.

E.R.S (ELASTIC RESPONSE SYSTEM) elastický posuvný systém, který eliminuje tlak a pohlcuje energii při větším průhybu lyže, snižuje riziko poškození materiálu.

AP BRAKE SYSTEM® Nový patentovaný systém ATK: jednoduše sešlápněte pedál a otočením patní části zablokujte lyžařskou brzdu. Tento mechanismus, aktivovaný jednoduchým pohybem, zaručuje bezpečné používání a zároveň zvyšuje úroveň automatiky vázání.

Do vázání je možné vepnout mačky ATK. Pata vázání je posuvná v rozsahu +-12.5 mm.

  • Do vázání je možné vepnout mačky ATK.
  • Pata vázání je posuvná v rozsahu +-12.5 mm.
  • Vypínací síla: 5-12 DIN, pro hmotnost lyžaře cca 50-105kg
  • Hmotnost: 345 g
  • Ideální použítí s lyží: šířka: 80-120 mm, hmotnost do 1700 g.

Materiál: Alu 7075, POM, Stainless steel

1 ks
Novinka