boty Dalbello DRS WS S, 21/22

search
101242|2
Výrobce: Dalbello
6 899,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Lyžařské boty DALBELLO DRS WC S jsou vysoce výkonné lyžařské boty určené pro vážné zájemce o sjezdové lyžování.

Díky elegantnímu barevnému provedení v bílé a závodní zelené barvě tyto boty nejen skvěle vypadají, ale také nabízejí inovativní funkce a technologie, které umocní váš lyžařský zážitek.

Tyto lyžařské boty jsou speciálně navrženy pro závodní a soutěžní lyžování, takže jsou ideální pro pokročilé lyžaře, kteří chtějí posunout hranice svých výkonů na sjezdovkách.

Mají úzkou šířku kopyta, která zajišťuje přesné a přiléhavé usazení pro maximální kontrolu a odezvu.

Lyžáky jsou vybaveny systémem zapínání na čtyři přezky, který umožňuje snadné a bezpečné zapínání. Přezky lze nastavit tak, aby přizpůsobily střih a poskytly optimální oporu a stabilitu při lyžování. Přezky jsou také mikroregulovatelné, což umožňuje jemné doladění střihu pro zajištění pohodlí a optimálního výkonu.

Tyto boty jsou vyrobeny z lehké a odolné skořepiny, která je navržena tak, aby vydržela vysoké nároky závodů. Skořepina také obsahuje inovativní konstrukci Dalbello Power Cage, která pomáhá přenášet energii přímo na lyže a zajišťuje tak efektivní přenos energie a lepší výkon.

Uvnitř boty najdete vysoce kvalitní vložku, která nabízí přiléhavé a pohodlné nošení. Vložka je tepelně tvarovatelná, což umožňuje přizpůsobení tvaru nohy a dále zvyšuje pohodlí a kontrolu.

Podrážka zajišťuje pevnou přilnavost a působivý přenos energie na lyže. To zajišťuje maximální kontrolu a přesnost při obloucích a manévrech.

Shrnuto a podtrženo, lyžařské boty DALBELLO DRS WC S jsou špičkové lyžařské boty určené pro vážné zájemce o sjezdové lyžování. Jejich elegantní design, pokročilé funkce a inovativní technologie z nich dělají skvělou volbu pro závodníky a závodní lyžaře, kteří chtějí zvýšit svůj výkon na sjezdovce.

  • tvrdost (Flex Index): 130
  • šířka v nártu: 92 mm
  • přezky: 4 Al přezky D5 s mikroposuvem
  • velcro pásek: šířka 55mm, jištěný přezkou
  • vnitřní botička: DB Comp WC

Technologie:

  • POWER CAGE

Pro zlepšení přenosu energie, výkonu a pohodlí vyvinulo Dalbello úplně novou technologii POWERCAGE.

Přidánáním vnější asyetrické větvené výztužené klece z tužšího materiálu na měkčí a pohodlnější skořepinu podporuje optimální rozložení zátěže všech sil a zabraňuje deformaci bot.
Kromě toho to vede k hladkému a progresivnímu ohybu bot, což dává lyžaři plnou kontrolu nad lyžemi i při lyžování vysokou rychlostí.

  • VNITŘNÍ BOTIČKY DB COMP PERFORMANCE

Vnitřní boty DB Comp využívají inovativní technologii kopírující chodidlo Contour 4.
Tvary kopyt a konstrukce vnitřních bot jsou anatomicky uzpůsobeny tak, aby braly ohled na čtyři kritické body na noze, které jsou pro dobře padnoucí botu nejdůležitější.

  • OVERLAP

Nosný skelet z pevného materiálu (zajišťuje pevnou oporu nohy pro přesný a rychlý boční přenos sil směrem na hrany lyží, zabraňuje deformaci skeletu při ohybu boty a skvěle tlumí vibrace).

1 ks
Novinka