set Elan Ace SLX Fusion X+Elan EMX12, 23/24

search
105750|1
Výrobce: Elan
19 490,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Kombinace síly a energie SLX Fusion vám umožní explozivně přejít z jednoho slalomového oblouku do druhého s dokonalou přesností.

Jezdit krátké a dynamické oblouky je styl, který jako žádný jiný vyžaduje maximální úroveň sebevědomí a důvěry ve vaše vybavení.

Lyže Elan SLX Fusion X vám tak potřebné sebevědomí dodá díky použití technologie Arrow.

Tato technologie spojuje Systém Power Rebound s liftovaným vázáním Fusion X a karbonovou podložku s profilem Camber, které pracují společně na zvýšení síly a odrazu na konci oblouku.

K tomu navíc působí titanalová vrstva ve tvaru šípu, která dodává další energii na hrany a profil camber pro rychlý a pohotový nástup a stabilitu v oblouku.

Dřevěné jádro R2 FRAME s dvěma vrstvami titanalu umožní přímý přenos sil, stabilitu a kontrolu nad hranami, boční hrany RST se postarají o preciznost.

Konečným výsledkem jsou lyže umožňující perfektní provedení hbitých, krátkých oblouků po celou dobu jízdy bez ztráty energie.

Délka/geometrie/rádius

  • 164cm/121–68–9104/12.8m

Technologie:

  • PROFIL CAMBER

Profil camber má kontakt hrany se sněhem od špičky až po patku a zaručuje vynikající přilnavost hran, stabilitu a přenos sil po celé délce lyže

  • TECHNOLOGIE ACE ARROW

Technologie Ace Arrow vám umožní vykrojit oblouky s přesností žiletky. Špička i patka Arrow přemění každý příkaz v pohyb.

Technologie Arrow využívá strategicky tvarovaných podložek a titanalových strukturálních vrstev, jejichž vzájemné působení umožňuje bleskově rychlou reakci s naprostou přesností a precizností.

Vykrojená karbonová kompozitní podložka je připevněna k lyži a chová se jako posilovač, který přináší sílu na špičku a patku. Svrchní titanalová vstva ve tvaru šipky shromažďuje a současně tuto energii přenáší, což okamžitě způsobí vynikající tlak na hraně, zatímco spodní titanalová vrstva ve tvaru obrácené šipky umožní rychlost a lehkost při zahájení oblouku a stabilitu při výjezdu z oblouku bez přidané hmotnosti.

  • RST

Vertikální boční hrany zaručují maximální přilnavost hran podél celé délky lyže a přímý přenos sil na hrany při vysokých rychlostech.

  • DŘEVĚNÉ JÁDRO R2 FRAME

Dřevěné jádro R2 Frame je jedinečným jádrem s laminováním po celé délce. Střed z měkčího dřeva je vyztužen rámem z tvrdého dřeva, což umožňuje středovému materiálu rovnoměrně přenášet síly od špičky až po patku.

Tato robustní konstrukce zaručuje celou škálu pružnosti pro různé typy jízdy a poskytne lyžařům velmi sebevědomý pocit.

  • DUAL TI / TI2

Dual Ti je sendvičové dřevěné jádro se 2 vrstvami titanu. Tato konstrukce zaručuje špičkovou kontrolu nad lyžemi při jízdě na hranách a optimální pružnost lyží nejvyšší kategorie.

  • SKLUZNICE NANO TECH

Skluznice Nano Tech je unikátní technologie, která zvyšuje odolnost skluznice a umožňuje optimální skluzové vlastnosti na všech typech sněhu. Její podstatou jsou nanočástice ve skluznici, které zaručují rychlejší a příjemnější jízdu.

  • FUSION X

FusionX je špičkové vázání nové generace od Elanu. Revoluční provedení s jediným spojem přináší snadnější ohyb mezi lyží a vázáním, což usnadňuje nasazení oblouku.

O 30% lehčí konstrukce ve tvaru pyramidy je posílena titanalem pro ještě lepší výkon a přímou, údernou pohyblivost lyže při přechodu z hrany na hranu.

Lyžování ve vyšších rychlostech bude nyní díky přímému přenosu sil zase o trochu preciznější.

  • Vázání: Elan EMX12

 

Nabízíme Vám možnost bezplatné montáže a seřízení vázání na nové lyže.

Pokud se tuto službu rozhodnete využít, prosíme o uvedení následujících údajů přímo do poznámky objednávky:

  • Výška lyžaře
  • Hmotnost lyžaře
  • Věk lyžaře
  • Délka skeletu lyžařských bot - podešve (vyražený údaj na skeletu z boční strany u podrážky. Udává se v milimetrech)
1 ks
Novinka