lyže Elan SLX WC Plate, test 17/18

search
105529|1
Výrobce: Elan
10 499,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Dynamické přechody z jednoho rychlého oblouku do druhého vám umožní lyže SLX, které jsou novou definicí ”silné energie” a jsou doslova nabité od špičky až po patku. Jezděte rychle, dělejte úzké oblouky a užívejte si skvělý pocit z jízdy.

Vykrajování krátkých a dynamických oblouků je skvělá zábava, při které musí lyžař mít naprostou důvěru ke svému vybavení.

A tu vám zcela určitě poskytne lyže Elan SLX s technologií Arrow využívající speciálně tvarovanou karbonovou podložku s profilem camber, díky níž dochází k rychlému přenosu síly na špičku lyže, a titanovou vrstvu ve tvaru šipky, která zefektivňuje přenos energie na hrany.

Lyže mají velmi mírný profil rocker zkombinovaný s profilem camber pro rychlé nasazení oblouku a skvělou přilnavost hran.

Dále jsou tyto lyže vybaveny bočnicemi RST, dřevěným jádrem Response Frame a dvěma vrstvami titanu.

Výsledkem je extrémně sportovní lyže pro svižné krátké oblouky, která vám umožní dokonale napojovat slalomové oblouky po celou dobu jízdy, aniž byste ztráceli energii.

Geometrie:

  • FIS approved

 Délka/rádius

  • 157cm/11.5m

Hlavní technologie:

  • ARROW

Arrow využívá speciálně tvarované karbonové pláty a titanové strukturální vrstvy, jejichž vzájemné působení v konstrukci lyže umožňuje bleskově rychlou ovladatelnost lyže a naprostou přesnost. Do lyže je zabudován karbonový plát s profilem camber, který způsobuje rychlý přenos síly na špičku lyže. Tato energie přechází na titanovou vrstvu ve tvaru šipky a je okamžitě přeměněna na neuvěřitelně silný tlak na hrany.

Technologie:

  • PROFIL EARLY RISE

Výsledkem mírného rockeru na špičce a na patce je kratší efektivní délka hrany lyží, která lyžařům umožňuje dělat oblouky s vynaložením menšího úsilí.

  • RST

Vertikální boční hrany zaručují maximální přilnavost hran podél celé délky lyže a přímý přenos sil na hrany při vysokých rychlostech.

  • DŘEVĚNÉ JÁDRO RESPONSE FRAME

Dřevěné jádro Response Frame je unikátní a inovativní laminované dřevěné jádro od špičky po patku, které charakterizuje přímý přenos sil a optimální torzní stabilita a to díky kombinaci tvrdého dřeva, které vytváří okolo měkčího dřeva rám.

  • DUAL TI / TI2

Dual Ti je sendvičové dřevěné jádro se 2 vrstvami titanu. Tato konstrukce zaručuje špičkovou kontrolu nad lyžemi při jízdě na hranách a optimální pružnost lyží nejvyšší kategorie.

Vázání: bez vázání. Lyže je vybavena deskou

2 ks