bunda Kilpi Turnau, černá

search
130122|4
Výrobce: Kilpi
6 799,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Pánská lyžařská bunda Kilpi TURNAU-M patří do nejvyšší řady našich bund. Představuje dokonalou kombinaci materiálů a propracovaného designu.

Membránový materiál SIBERIUM s vodním sloupcem 20000mm/24h/m2, je vysoce odolný a přitom prodyšný a elastický.

Všechny švy jsou plně podlepené. Vnitřní elastická podšívka s měkkou strukturovanou zónou vás neomezuje při pohybu a pomáhá udržovat vlastní tělesné teplo.

Ventilační zipy v podpaží zlepšují mikro ventilaci a odvětrávání.

Kapuce se zpevněným kšiltem je odnímatelná a má s tříbodové stahování.

Oceníte množství kapes, například rukávovou kapsu na skipass, vnitřní kapsu se zipem, síťovou kapsu s hadříkem na brýle nebo praktické náprsní kapsy.

Bunda má také vnitřní protisněhový límec, rukávové manžety a stahování lemů rukávů suchým zipem.

Integrovaný prvek RECCO zvyšuje šance vás lokalizovat v případě nehody v terénu.

Jedinečný závodní design bundy TURNAU-M s karbonovými detaily bude nepřehlédnutelný na svahu. V nabídce ji naleznete v několika barvách.

Materiál: 96% POLYESTER, 4% ELASTANE

Technologie:

  • Siberium 20.000 2L Stretch

Dvouvrstvý materiál, nabízí vodní sloupce 20 000 mm voděodolnosti a prodyšnosti 15 000 g/m2/24h. Konstrukce, využívající dvou vrstev složených v protisměru a voděodolná membrána poskytuje výbornou odolnost a pohodlí. Materiály SIBERIUM 2L jsou vyvinuty pro širokou škálu sportovních aktivit s důrazem na ochranu před vlivy počasí. Podšívky, použité v kombinaci s materiály SIBERIUM 2L zvyšují schopnost materiálu odvádět vlhkost a přidávají na odolnosti a pohodlí. Navíc materiál "stretch"zajišťuje volnost pohybu díky 4 směrné elasticitě.

  • RECCO®

RECCO® Záchranný systém má dvoudílnou technologii. Lyžařské areály a záchranné týmy mají RECCO® detektory. Tyto detektory vysílají směrové hledací signály, které se odráží od RECCO® reflektorů jenž na sobě mají lyžaři, jezdci a jiní aktivní lidé.

1 ks