dámské boty Salewa Alp Trainer 2 Gore-Tex W, black/onyx

search
601790|5
Výrobce: Salewa
3 999,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Ozkoušeno a testováno v „Monti Pallidi“ – italských Dolomitech, Alp Trainer 2 Gore-Tex® je nízko střižená turistická a trekingová bota navržená pro větší pohodlí během drsného alpského použití při horských túrách.

Robustní kožený svršek navržený tak, aby nabízel pevnou ochranu, je vyroben z vysoce kvalitního semiše a je opatřen voděodolnou, prodyšnou membránou GORE-TEX® Extended Comfort a plným 360° ° gumovou obsázkou pro dodatečnou ochranu proti kamení a suti.

Náš patentovaný systém 3F s ochrannou známkou umožňuje přesné, podpůrné a obepínající uchycení. Jeho ocelové lanko zajišťuje pevnou oporu kotníku a boční stabilitu, zatímco horolezecké šněrování umožňuje nastavení až ke špičce pro lepší výkon na skále.

Mezipodešev EVA poskytuje vynikající odpružení a pohodlí při aktivitě. Uvnitř je vložka OrthoLite, která umožňuje cirkulaci vzduchu a pomáhá tak odvádět vlhkost pryč od chodidla.

Podešev Vibram® Alpine Hiking, která byla vyvinuta exkluzivně pro SALEWA®, poskytuje vynikající přilnavost a lepší výkon a kontrolu v širokém spektru horských terénů.

Zvláště vyniká ve vlhkých a bahnitých podmínkách díky svým specializovaným trakčním a brzdným zónám a agresivnímu vzorku.

Alp Trainer 2 Gore-Tex® je lehká, vysoce pohodlná bota navržená pro pohodlí hned po vybalení z krabice.

  • Materiál: kůže 1,4-1,6mm
  • Membrána: Gore-Tex® Extended Comfort
  • Mezipodešev: EVA
  • Podrážka: VIBRAM Alpine Hiking

Hmotnost: 470g

1 ks