brýle Atomic Savor Big Stereo, dark grey/silver stereo

search
112415
Výrobce: Atomic
2 175,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Brýle Savor Big Stereo jsou vybaveny všemi nejnovějšími technologiemi v oblasti lyžařských brýlí.

Patří mezi ně Fusion Double Lens (FDL), dvojitá čočka Atomic nové generace, která je laminovaná dohromady a poskytuje obrovské zorné pole, které je až o 20 % větší, bez odlesků a mlžení. .

Tato nová generace čoček využívá laminaci namísto další pěnové vrstvy mezi čočkami, což znamená až o 20 % větší zorné pole, žádné lomy, odlesky ani zamlžování.

Technologie Stereo Lens využívá devět vrstev vysoce kvalitní zrcadlové vrstvy, která chrání oči před oslněním, snižuje únavu a zvyšuje kontrast.

Jsou také kompatibilní s dioptrickými brýlemi (OTG LITE), což znamená, že se v případě potřeby pohodlně nasadí přes brýle.

Brýle jsou také vybaveny rámečkem Live Fit, který se okamžitě přizpůsobí konturám vašeho obličeje a vytvoří individuální střih hned po vybalení z krabičky.

Zorník: Silver Stereo - Pro zataženo či sněžení až polojasno S2, propustnost 25%

Technologie:

  • LIVE FIT

Brýle s technologií Live Fit disponují speciální paměťovou pěnou, která lépe přiléhá k obličeji, odvádí vlhkost, ale hlavně si dokáže pamatovat tvar vašeho obličeje a perfektně kopíruje i drobné kontury vaší tváře.

  • STEREO TECHNOLOGY

Devět vrstev vysoce kvalitního zrcadlového povlaku, zvýšení ochrany před oslněním a snížení únavy očí, podání křišťálově čisté viditelnosti za všech světelných podmínek.

  • OTG

Brýle jsou uspůsobeny k tomu, aby bylo možné pod nimi možné bez omezení používat dioptrické brýle.

 

2 ks
Novinka