dámské boty Dalbello Veloce 105 W GW, 22/23

search
101261|1
Výrobce: Dalbello
7 899,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem


Tvar boty, přesné dopasování, poněkud kratší komín, flex a design vnitřní boty jsou u modelu lyžařských bot Dalbello VELOCE 105 W GW jako stvořené pro cílovou skupinu, kterou jsou zejména sebevědomé a zkušené lyžařky, které k lyžování přistupují se sportovní vášní.

Umožňuje to silné a bezprostřední přenášení sil, aktivní styl jízdy a precizní kontrola nad lyžemi bez vysoké fyzické námahy, a to ani při po dlouhých hodinách, strávených na sjezdovce.

Skelet lyžáků se vyznačuje rozdílnou tuhostí v různých svých místech, byl vytvořen z pro závodění vhodného polyurethanu.

Konstrukce je za účelem navýšení dynamiky jízdy poněkud tvrdší dole. Oproti tomu je hořejší část měkčí, aby bylo usnadněno obouvání.

Díky tužšímu komínu se širším páskem Power Strap a optimálním dopasováním flexu budou chodidla držena stabilně přesně takovou měrou, která je nezbytná a nezpůsobuje tlačení, což milovnice lyžování zajisté ocení.

Přezky lze snadno dopínat tak, aby se tlak rozprostíral rovnoměrně na celé chodidlo a lýtko.

Díky technologii Contour 5 se skelet i vnitřní bota precizně dopasují ke tvaru chodidla lyžaře.

Uzpůsobený tvar nebude v žádném místě tlačit. Pokud se taková potřeba objeví, bude možné podle individuálních potřeb upravit také svrchní skelet boty.

Stejně tak je plastickou i destička podešvi, která umožňuje přizpůsobit úhel vychýlení.

Jazyk s polštářkem Autofit Memory omezuje na minimum tlak na holeň, což je při celodenním nošení lyžáků velmi důležité.

Anatomické tvarování a částečné vychýlení vnitřní boty Contour 5 IF PRO W umožňuje pevnější držení paty a rovnoměrné rozložení hmotnosti a tlaku.

O hřejivost boty uvnitř se postará tkanina Primaloft ve všech jejích částech, i na plosce nohy.

Spájené otvory po švech a plyšově měkký materiál netlačí a bota uchová teplo i v mrazivém počasí.

Díky technologii MyFit Program je možné upravovat vnější i vnitřní botu podle potřeb chodidla.

Jako standard umožňuje Dalbello zamontovat podrážku GripWalk, která usnadňuje chození po kluzkém namrzlém povrchu. Šířka činí 100 mm.

  • šířka podrážky: 100mm
  • materiál: PU/PU
  • vnitřní botička: Veloce IF
  • strap: Power Strap 40 mm
  • přezky: V22 W
  • flex: 105

Technologie:

  • CONTOUR 5™

Výjimečná konstrukční technologie značky Dalbello, která kopíruje anatomické obrysy chodidla uvnitř spodní části skeletu: na kotníku, na patě, na pátém metatarsálním článku a na člunkové kosti.

  • MY FIT

Tepelné tvarování skeletu i vnitřní botičky lyžáků.

Legendární fit Dalbello dostal upgrade ve více než 60% modelové řady díky systému My Fit.

Jako nejkomplexnější program lze vnitřní botičku a skořepinu nyní termo přizpůsobit v několika úrovních navíc k předformované skořepině (Contour 4), která je součástí každé lyžáky My Fit.

  • OVERLAP

Nosný skelet z pevného materiálu (zajišťuje pevnou oporu nohy pro přesný a rychlý boční přenos sil směrem na hrany lyží, zabraňuje deformaci skeletu při ohybu boty a skvěle tlumí vibrace).

  • MANŽETA S NÍZKÝM PROFILEM

Dámské modely mají manžetu s nízkým profilem – díky tomu lyžařské boty pohodlně a snadno padnou různým tvarům a velikostem lýtek.

1 ks
Novinka